Flexplek....ideaal voor freelancers en tijdelijke projecten!
Tijdelijke projecten in een professionele uitstraling
Plug & play.....all-in dagtarief
Luxe Kantoorvilla is voor iedere freelancer een uitkomst!

De beschikking over een werkplek wanneer het u uitkomt

Flexwerkplek huren
‘Gelijk Huren’ biedt u de mogelijkheid om een inspirerende flexwerkplek te huren wanneer het u uitkomt (ook per uur naar ratio te huren).

Flexwerken
Als u met enige regelmaat behoefte heeft aan een flexibele werkplek is het mogelijk om op flexibele basis een werkplek te huren. U heeft dan geen vaste werkplek in het gebouw maar kunt op de vrij beschikbare plekken plaatsnemen. Op basis van een volledige werkweek (24/7 toegankelijk) kost dit € 150,- per maand (excl. BTW). Indien u minder dagen gebruik wilt maken van onze faciliteiten dan geldt een aangepast tarief.

Bij deze optie heeft u tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van de vergaderruimte. Uiteraard heeft u ook toegang tot de ontvangstruimte, kunt u gebruik maken van het internet, koffie, thee en water.

Meer weten over uw flexwerkplek?
Wij nodigen u graag uit om samen met een van onze medewerkers u een rondleiding door alle ruimten te lopen. Neem contact op via het contactformulier of bel direct 085 – 273 5210

Het Nieuwe Ondernemen staat centraal in onze luxe kantoorvilla. Dit betekent dat u naast een inspirerende werkomgeving altijd informeel kunt netwerken, sparren en brainstormen over gezamenlijke kansen en mogelijkheden.